top of page
Probeer nu uit

Geef je Powerpoint een boost!

Pakkend presenteren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Jij zorgt voor de content en ik zorg dat jij je verhaal goed kunt presenteren. Hoe? Met animaties maak ik van jouw powerpoint slide een inspirerend verhaal. Omdat mensen nu eenmaal geinspireerd raken door verhalen en niet door bullitpoints. Benieuwd hoe zoiets er uit kan zien? Bekijk de voorbeelden op deze pagina of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie?

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden van animaties voor jouw presentatie bespreken? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

Bedankt voor je interesse, ik neem asap contact met je op.

Meer info

Hoe werkt het?

  1. Upload je slides. Er is per direct een NDA van kracht en je verzonden Powerpoint valt onder ons data privacy beleid.
     

  2. Binnen een werkdag ontvang je een offerte voor het animeren van je powerpoint. Heb je vandaag nog iets nodig? Vul dan het contact formulier in en ik bel je direct terug.
     

  3. Ik ga voor je aan de slag en lever binnen enkele dagen je geheel vernieuwde presentatie op

Wat klanten zeggen

Iedere keer wanneer ik iets met Ellie bespreek raak ik opnieuw geinspireerd. Deze presentatie heeft me echt geholpen om mn publiek te bereiken. Eindelijk niet eens een saai slide deck waarin we vertellen wat we hebben gedaan maar een toffe animatie waarin je kunt zien wat we echt hebben bereikt.

-Caroline-

bottom of page