Diensten visual recording small.jpg

Een samenvatting van een bijeenkomst in tekst en beeld. Visual recording is een werkwijze die een bijeenkomst, presentatie  of conferentie compleet maakt met een visuele samenvatting van alle informatie die gegeven is. Deze visuele samenvatting wordt live tijdens de bijeenkomst gemaakt. Zo heb je direct een plaatje bij je boodschap. 

Een visual recording kost €320,- per dagdeel. Afhankelijk van de locatie komen er extra kosten bij voor een graphic wall. Dit is wanneer het niet mogelijk of niet toegestaan is muren te gebruiken voor het ophangen van papier.

Tarief per dagdeel

€ 350

Dienst Visual Consultancy

Visual consultancy kan ingezet worden bij elk vraagstuk rondom verandering, communicatie, informatie overdracht presenteren of implementeren. Na een intake van het vraagstuk wordt er gekeken welk visuele middel het beste ingezet kan worden. Soms is dat een praatplaat, maar het kan ook een visualisatie van een complex document, de visuele facilitering een workshop of de begeleiding van een volledig verandertraject zijn. 

Visual consultancy wordt per uur afgenomen voor het tarief van €85,- Voor de grotere trajecten wordt een offerte op maat gemaakt.

Tarief per uur

€ 85,-

Diensten trainingen small.jpg

Visual Recording biedt diverse trainingen aan op het gebied van visueel werken. Zowel basis trainingen waarin je de basisvaardigheden en materiaalgebruik leert om zelf meer visualisaties in je werk te gebruiken als verdiepingstrainingen zoals tekenen voor projectleiders, praatplaat tekenen of visueel faciliteren.

Het tarief voor de open trainingen is terug te vinden op de pagina van de betreffende training.  Er is al een open training voor 150 euro.

 

Een incompany training is al mogelijk vanaf €850,- Hiervoor wordt altijd een offerte op maat gemaakt.

Per bijeenkomst

vanaf €150

© 2020 Visual Recording