top of page
ellie portret.jpg

Ik maak complexe zaken eenvoudig

Ik ben Ellie Polfliet, visual recorder, visual trainer, visual consultant, projectleider en voormalig business analist. Maar bovenal ben ik: enthousiast en gedreven om eenvoud te creëren en daarin houd ik wel van een uitdaging. Ik houd van de vrijheid en flexibiliteit die ondernemen met zich meebrengt, ik ‘lees’ graag luisterboeken als ik thuis aan het tekenen ben. Ik pas stiekem elke training telkens weer een beetje aan zodat hij net iets beter is dan de vorige.  En ik heb nog altijd zenuwen vlak voor een visual recording.

Ik ben zelf lange tijd analist geweest in het bedrijfsleven. Een visual recording of praatplaat is geen verzameling van mooie tekeningen en tekstjes. Het moet een bepaalde boodschap overbrengen en aanzetten tot actie. Je brengt mensen alleen in beweging als je de kern van de zaak tastbaar en concreet maakt. Ik combineer mijn inzicht in bedrijfskundige processen en de bedrijfscultuur van mijn klant met mijn passie voor zakelijk tekenen. Zo maak ik complexe zaken eenvoudig.

Werkwijze

Intake

Ik begin altijd met een vrijblijvend gesprek; wat wil jij bereiken en kan ik je echt helpen? Na dit gesprek ontvang je een offerte waarop duidelijk staat beschreven welke diensten worden geleverd. Voor elke dienstverlening kunnen specifieke afspraken gemaakt worden. 

Uitvoering

Voor een visual recording stellen we eerst vast of 1 visual recorder voldoende is. Mogelijk vragen de werkvormen om meerdere oren.  In dat geval werk ik samen met visual recorders die ik goed ken. Maar ik ben en blijf jouw aanspreekpunt voor het gehele traject.

Voor een praatplaat of template lever ik eerst een schets op.. Zo bepalen we samen de inhoud . Na de review sessie pas ik de plaat aan voor oplevering. Dit kan op papier maar natuurlijk ook digitaal. Voor een visual recording krijg je aan het einde van het evenement de originele visual recording mee. Wil je ook een digitale versie of meerdere prints van de recording? Geen probleem! 

Oplevering

Kernwaarden

Eenvoudig

dUIDELIJK

Doelgericht

Nederland is al complex genoeg. De belangrijkste kernwaarde van Visual Recording is daarom eenvoud. Ik wil dat je eenvoud ervaart in elke ervaring die je hebt met Visual Recording. ​

Ik houd van duidelijkheid.  Dus zorg ik ervoor dat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zodat je (achteraf) nooit voor verrassingen komt te staan. Een heldere offerte, werkwijze en factuur.  Wel zo prettig toch?

Een tekening is mooi, maar mooi zijn is geen onderdeel van mijn missie. De producten die ik oplever moeten bijdragen aan het doel: het vereenvoudigen van complexe zaken. Pas als mijn werk dat doel bereikt ben ik tevreden. En ik hoop jij ook!

bottom of page