top of page
TEST2.jpg

Ik maak complexe zaken eenvoudig

Stel je voor dat je innovatieve ideeën en duurzame initiatieven hebt die de organisatie echt een stap verder brengen, maar je loopt vast in een zee van complexiteit... Dan kun je wel wat eenvoud gebruiken.

Ik ben Ellie Polfliet van Visual Recording. Als zakelijk tekenaar help ik bedrijven om complexiteit te vereenvoudigen en veranderingen te versnellen. Met live visuele notulen, praatplaten en animaties leg ik niet alleen de kern van jouw boodschap vast, maar presenteer ik ook de complexe details op een begrijpelijke manier.

Wanneer je met Visual Recording samenwerkt krijg je een unieke combinatie van analytische vaardigheden, diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en veranderprogramma’s en het vermogen om snel tot de kern van jouw boodschap door te dringen. Maar wat de aanpak echt innovatief maakt is de duurzaamheid van de producten. Visuele notulen kunnen omgezet worden naar animaties om jouw verhaal tot leven te brengen en praatplaten zijn een basis voor een beeldbank die keer op keer gebruikt kan worden. Zo profiteer je ook op lange termijn van mijn werk.

Kortom: als je zoekt naar een snelle, doeltreffende en duurzame manier om complexiteit eenvoudig te maken, is Visual Recording de partner die je zoekt. Samen brengen we jouw organisatie een stap verder.

Werkwijze

Intake

Ik begin altijd met een vrijblijvend gesprek; wat wil jij bereiken en kan ik je echt helpen? We bepalen samen wat Visual Recording gaat leveren en met welk doel. Na dit gesprek ontvang je een offerte waarin duidelijk staat beschreven wat Visual Recording gaat leveren tegen welke prijs en condities.  

Uitvoering

Voor een visual recording stellen we eerst vast of 1 visual recorder voldoende is. Mogelijk vragen de werkvormen om meerdere oren.  In dat geval werk ik samen met visual recorders die ik goed ken. Maar ik ben en blijf jouw aanspreekpunt voor het gehele traject.

Voor een praatplaat of template lever ik eerst een schets op.. Zo bepalen we samen de inhoud . Na de review sessie pas ik de plaat aan voor oplevering. Dit kan op papier maar natuurlijk ook digitaal. Voor een visual recording krijg je aan het einde van het evenement de originele visual recording mee. Wil je ook een digitale versie of meerdere prints van de recording? Geen probleem! 

Oplevering

Kernwaarden

Eenvoudig

dUIDELIJK

Doelgericht

Nederland is al complex genoeg. De belangrijkste kernwaarde van Visual Recording is daarom eenvoud. Ik wil dat je eenvoud ervaart in elke ervaring die je hebt met Visual Recording. ​

Ik houd van duidelijkheid.  Dus zorg ik ervoor dat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zodat je (achteraf) nooit voor verrassingen komt te staan. Een heldere offerte, werkwijze en factuur.  Wel zo prettig toch?

Een tekening is mooi, maar mooi zijn is geen onderdeel van mijn missie. De producten die ik oplever moeten bijdragen aan het doel: het vereenvoudigen van complexe zaken. Pas als mijn werk dat doel bereikt ben ik tevreden. En ik hoop jij ook!

bottom of page